5 trin til brug af fange

Software er ved at indhente tiden, gradvist ved at blive en velsignelse for mennesket. Computerprogrammer har gjort mange fantastiske ting, fra at gøre det muligt for os at foretage beregninger til at hjælpe os med at læse og skrive. Men selv på samme tid er de blevet en bane for mange enkeltpersoner, især dem på det kreative område. Dette skyldes, at folk ønsker at gå langt ud over brugen af computere, som de kan skabe af sig selv, ved hjælp af et program, som de kan bruge til at oversætte deres kreative ideer til arbejdsmodeller og diasshow til præsentationer.

Microsoft Captivate er et program fra Microsoft Corporation. Det er et præsentations- og samarbejdsværktøj, der er målrettet mod personer, der ønsker at forbedre deres færdigheder gennem at se, høre og gøre. Dette er et perfekt værktøj for dem, der arbejder med præsentationer og dokumenter, der skal præsenteres i stor skala. Det vil hjælpe dem med at lave enkle præsentationer til dem, hvor der kræves stor plads. Der er trin, der skal følges, før du laver præsentationer manuelt.

Denne artikel handler om de fem vigtigste trin, der skal følges, før du bruger dette program.

1. Virksomhedskalender

Det første, nogen skal gøre, er at oprette en firmakalender. Denne kalender findes i afsnittet “Kalender” på Microsoft Office. Denne kalender bruges af alle afdelinger. Det kan gøres tilpasset til at vise en persons tilgængelighed eller for hele virksomheden. Den opdaterede kalender, dvs. en med den seneste mødedagsorden, sendes automatisk til alle redaktører af virksomhedskalenderen. Hvis der kun bruges ét magasin, vil det, der er blevet redigeret, blive sendt til alle redaktørerne.

Microsoft Word opretter også en firmakalender. Denne kalender kan også tilpasses for at vise tilgængeligheden af de forskellige redaktører.

2. Redaktøren

Hvis du vil bruge Microsoft Word, skal du vælge den forud gemte skabelon og tilføje den nødvendige tekst. Derefter kan kalenderen gemmes i mappen “Dokumenter”.

Den, der arbejder manuelt, skal gå til “Kalender” og vælge den ønskede skabelon i menuen “Åbn”. Derefter, med kalenderen står over for “Server” fanen, kan man vælge den mappe, hvor kalenderen er placeret, før du klikker på “OK”. Denne Kontor åbner et servervindue, som er det med alle redigeringsprogrammerne.

3. Indholdsfortegnelse

Det er sandsynligvis klogt at tilføje en indholdsfortegnelse til dokumentet for at lette læsningen. For at oprette en indholdsfortegnelse skal editoren finde den, der opfylder artiklens behov. Du kan indsætte indholdet på mange måder uden at bruge tabellerne. Først kan man åbne dokumentet og klikke på menuen “Indsæt” og derefter fremhæve de artikler, der skal medtages. Klik på “Bøger og skrifter”, og listen over indhold vil blive vist. Indsæt derefter titlerne uden at klikke, og gem dem derefter. Sidst skal du opdatere teksten.

4. Bemærkninger

Kommentarer er nyttige til at forklare de komplekse stier, som compileren sporer. For det meste er de skrevet i Microsoft-ord. For at skrive en kommentar skal forfatteren åbne et forudindstillet dokument med en titel, før kommentaren skrives. Derefter skal han klikke på knappen “:”, før han begynder at skrive. Hvis en kommentar skal løses af en compiler, skal forfatteren gemme dokumentet, før han begynder. Endelig kan en kommentar lukkes, når den er løst.

Microsoft Word leveres med skabelonen Microsoft Projects, der er forudind gemt, til kommentarer. Forfatteren kan vælge at bruge denne skabelon, når der oprettes rapporter, samt dokumenter i Microsoft Word. Det betyder, at det er meget lettere at åbne forud gemte dokumenter, når programmet køres fra en diskette.

5. Oprettelse af et dokument

Ved hjælp af instruktioner fra selvstudiet er det muligt at oprette et manuelt dokument eller et selvstudium. Microsoft Word skænker forfatteren mulighed for at medtage billeder og diagrammer. Han kan også tilføje etiketter og andre objekter i sine dokumenter.

Forud gemte skabeloner til dokumenter i Microsoft Word kan åbnes i dette filformat. Følgende trin gør det muligt for forfatteren at redigere sit dokument.

Skriv det første afsnit.

TIP: Oprettelsesvinduet i Word er muligvis ikke aktivt, mens du opretter dokumentet. Den kan åbnes ved at trykke på Ctrl + 1.

TIP: Ctrl + betyder at styrte ud af en linje.

Vælg “Gem som” i menuen Filer, og gem filen under det relevante filnavn. Giv den et navn som “Min fil.doc”, hvis filen skal gemmes som et Word-dokument. Skift kun filtypen til Tekst. Gem filen. Åbn det gemte dokument.

For dem, der ikke har Word 2003, er der Windows-programmer, der kan bruges til at oprette enkle Word-dokumenter, der er lettere at læse for dokumentejeren. Tilgængelige er: StarORD, Wordpad og Wordo.

Skriv kommentar