Aerus EN Tosh 47 -fodboldbane kikkert anmeldelse

Hong Kong er en favorit destination for dem, der driver forretning i Asien. For dem, der bor og arbejder i byen, kan livet være svært og dyrt. Byen tilbyder nogle af de bedste shopping overalt i verden anduba kikkert er en del af disse ture. For nogle mennesker slår intet følelsen af at være i seværdighederne i det berømte Causeway-område med byens berømte landskaber og fantastiske arkitektur. For andre rammer intet helt stedet som sportsbegivenheder. VM-finalen Kvalifikationskampe og OL er populære begivenheder her, og byen giver det perfekte sted for sådanne store begivenheder.

Til spændende og inspirerende fotografier drager kikkertbrugere fordel af kraftfulde zoomlinser. De er håndholdte optiske enheder, der i høj grad forstørrer billedet. De fungerer godt ikke kun i svagt lys, men også i snehvide forhold. Den gennemsnitlige forstørrelseseffekt varierer fra 7x til 12x, mens 7x er den øvre grænse. De bruges af fuglekiggerientusiaster og fotojournalister til at øge mængden af dybdeskarphed, de kan fange.

For disse mennesker er kikkert simpelt legetøj. De har brug for præcis fokusering evne og deres evne til at kontrollere bevægelse og stadig fotografere emner i bevægelse. Sports- og fuglekiggeri-kikkertbrugere er completists og kan lide at gruppere deres instrumenter under et enkelt tilfælde. Kabinettet leveres med en fleksibel, holdbar og let bæretaske med specielle udløserposer, der gør det muligt for fotografer hurtigt at skifte mellem stilarter, når det er nødvendigt.

Kikkerten er masser af kraftfuld og også let. De er beregnet til at tillade et fuldt synsfelt, og de er alle vejrbestandige. Disse egenskaber gør dem velegnede til selv de hårdeste aktiviteter og steder. Fuglekiggeri kikkert brugere, især skal sørge for, at de kan få mest muligt ud af deres udstyr og brug.

Lad os nu grave dybere ned i de specifikke egenskaber ved Aerus EN Triax 8×42.

Kikkert

Den aerus EN Triax 8×42 har en dejlig tyk blænde, hvilket gør det lettere for dig at få en pænt centreret billede. Søgeren er den sandere blå-grønne slags, der giver dig den nøjagtige center justeret billede, du er vant til. Dette er en dejlig og nem at bruge funktion, som ikke mange andre mærker giver dig.

Den aerus EN Triax 8×42 kommer med D-lys transmission betyder, at billedet er lyst op betydeligt. Det er et 16-bit system, og det betyder, at du får ordentlig farve sløring. Dette er ikke en super fancy funktion, men som du vil se med de forskellige skærmstørrelser til rådighed, det har en masse praktiske fordele.

Den aerus EN Triax 8×42 leveres med en dejlig rem til nem transport, og disse kommer med en handy bæretaske også. Sagen er lidt løs i størrelsesordenen PS65.00.

Kikkert

De er gode for hele familien. Der er den fulde størrelse 8×44, som er et glimrende valg til at se fugle. Dette leveres med mange flere funktioner end den mindre version.

Det drejer sig bl.a.

Alle disse funktioner og mere gør disse til det perfekte valg for alle, der ønsker at bruge lidt mere på et sæt kikkert. Disse giver dig mulighed for at følge fuglenes spor eller endda nyde solen.

Den 8×44 er lys nok til at give dig mulighed for at følge sporene af fuglene i græsset og meget lettere at udvælge dine foretrukne bryllup brød, hvis du finder det!

Spotting-mulighederne er fremragende. Det har individuelle knapper til windage, som let justeres, og de er salvie grøn farvet.

Disse er et overlegent valg til fuglekiggeri. Du behøver aldrig at justere visningen, fordi sommerudsigten på 300 meter er vidunderlig. Disse er et meget behageligt par kikkert at bære.

Rheostats er lavet af stål, så de er pålidelige til alle typer vejr.

Rørene er pålidelige og nemme at skubbe, og det er meget nemt at pik optik.

Checktask-systemet er i fremragende stand.

Alt-azimuth mount er god på grund af dens stabilitet.

GPS’en er en dejlig funktion, og den tid, der holder, er fremragende.

Det mest imponerende træk ved anvendelsesområdet er søgeren. Det er virkelig et fantastisk værktøj og giver dig mulighed for at følge himmellegemer med solens egenskaber.

Fugleopdræt og naturkiggeri har været populært i næsten 100 år, og entusiasterne er stadig meget forelsket i naturen og dyrene. Disse aktiviteter bruger meget af din tid, men naturkiggeri og fugleopdræt kan forbedre dit paradis.

At købe en kikkert er altid tilrådeligt uanset slags. Men når man køber et par gode optik, er det tilrådeligt at overveje de fordele og ulemper, der er forbundet med det.

Skriv kommentar