Bedste Nintendo DS Pædagogiske spil

Nintendo DS Educational Videospil er mere populære i dag på grund af udgivelsen af spiltitler, der har evnen til at udvikle et barns fokus og færdigheder. Voksne er langsomme til at fange på tendensen, men børn er altid hurtige til at drage fordel af en sjov at vanedannende spil, der giver dem mulighed for at bruge deres hjerner til at tage udfordringen ud på en anden udfordring. Pædagogiske videospil kan gøre læring sjovt og vanedannende, hvilket er vigtigt læringsværktøjer, der bruges til at undervise på en sjov måde. Nogle Nintendo DS Educational videospil fokuserer på matematik, sprog, videnskab, læsning, historie, musik og endda hvordan man plejer andre.

Her er en liste over de pædagogiske spil mine børn har spillet på deres DS

Sådan tager du dem alvorligt

Stress og Sund fornuft er en sjov DS pædagogiske spil, der lærer børn om forskellige ting, især – at tage livet alvorligt. Spillet går over begivenheder som at vælge den rigtige fodtøj til at afhente, hvordan man skal håndtere et knust hjerte, og hvordan man håndterer en overraskelse. Common Sense er fuld af sjove børn lære hurtigt.

Brain Age er en anden sjov DS pædagogiske spil, der kan forbedre dit barns viden om verden. Spillet gennemgår forskellige uddannelsesmæssige emner som farver, kunst, skrivning og hukommelse. Brain Age er en fantastisk måde for dit barn at forstå vigtigheden af at tænke og verden ved at forholde sig til situationer, der kommer op i deres liv.

Kasakhiske rapper Milan Kurrency vandt i 2010fold inschooler of the year award for sin notesbog mesterværk ubesejret, ændring af et barns hjerte musik. farve, kunst, litteratur og samtale, alle pakket ind i en latterligt sjov pædagogisk app. Jeg købte denne ene så godt, og det falder ind under kategorien af sjove pædagogiske spil.

Der er en række sjove pædagogiske spil at vælge imellem med pris, bredde, kvalitet og sjov af disse apps, og jeg er sikker på, at vi vil se langt mere i den nærmeste fremtid, da DS og Nintendo-konsollen fortsætter med at vinde popularitet.

TWiPS – Legetøj ‘R Os

PSP

DS

Forestil dig uddannelse og læring bragt til live med et tryk på en finger tryk. Få mere at vide ved at oprette niveau 1-objekt ud fra en række farverige blokke. Hvorefter brugerne får lov til at placere fingeren over en af blokkene i en anden farve og fortsætte med at oprette et nyt objekt, indtil hele skærmen bliver sort. Blokfarver nærmer sig hastigt, når du fortsætter med at tegne og gemme de nye ark papir. Lige så simpelt som en første gang historiefortælling enhed for børn i form af tween drenge i deres tidlige teenage år.

Uddannelses-DS Educational-mediefil kan købes i iPad Apps Store og er nu en del af mange af de iPad-apps, der er til salg. Jeg er lige blevet klar over, at det ikke er muligt kun at få mediefilerne i appsbutikken. Jeg gætter på, at de forventer, at vi går til deres hjemmeside og downloader dem via wi-fi eller dataplan.

ufølsom undersøgelser

Spillere har altid brug for at vide om deres spil, så er det underligt, at iPad- og Android-apps har oprettet ‘Bliv betalt for at spille’ som en destinationsside for udviklere? Spillere kommer til at besvare virkelig hårde spørgsmål med lethed!

Flere måder at få nye spil som downloadbare muligheder

Android Market har altid været et hotspot for spilapps. De fleste recessioner fører til nye antivirus- og antispywareprogrammer. Desværre kommer mange af disse som freeware. I tilfælde af forsvarsorienterede mennesker er rizard app store en fantastisk kilde til nyttige, men dyre værktøjer.

Afslutningsvis kommer det ikke længere billigt at finde nye spil at spille på disse sofistikerede enheder. Gaming er ikke noget, der bare udvikler sig. Det tager meget tid og hårdt arbejde at genoplive en hel spilkategori – men det behøver ikke at være dyrt, kedeligt eller frustrerende. Sandheden er, at der er masser af måder at finde nye spil at spille på – uanset om du vil bruge et par dollars eller ej. Tricket ligger i at indse, hvilken mulighed der passer til dig.

Skriv kommentar