De 8 Essentielle fødevarer til at lette mørkt hår og irriterende fri hud

Vi kan ikke ændre farven på vores hår, i modsætning til de fleste dyr; Dette kan synes et indlysende svar, men det er det ikke. Vi kan dog ændre den type fødevarer, vi forbruger for at eliminere virkningerne af toksiner og gøre vores hår lysere eller mørkere. Tjek de 8 væsentlige fødevarer til lettelse mørkt hår og en række hudproblemer.

De første par fødevarer til at gå er forarbejdede junk fødevarer. Disse omfatter junk fødevarer såsom chips, cookies, slik, is, osv. Disse fødevarer indeholder store mængder mættet fedt, transfedt og øget natrium og sukker.

Så junk food gruppen bør junk fødevarer, eller noget, der indeholder store mængder af natrium og sukker. Fordi når de kombineres disse to, de genererer en ekstremt kraftig reaktion i kroppen kendt som spike.

Spike con Turner kombinationen af natrium og sukker vil resultere i et sus af adrenalin. Adrenalin vil derefter stimulere hormonet i kroppen kendt som Cortisol. Hormonet, der kører vores kropsprocesser og giver os, der føler os godt tilpas. Fordi vores krops vigtigste forsvar mod pigge har et oprindelsessted i maven.

Så hvad betyder det? Når du spiser en snack mad med store mængder natrium og sukker; der vil få din krop til at reagere ved at udskille ekstra mængder af både kortisol og adrenalin.

oftere end ikke, snacks bør betragtes mere som en “god behandling” end et almindeligt måltid.

Her er en liste over snacks til at fjerne:

Prøv at holde sig væk fra snack fødevarer, der indeholder de fleste mængder af dårlige fedtstoffer. Du kan nu læse denne liste og medtage følgende 8 væsentlige fødevarer til lysere mørkt hår og en afskyelig look:

Så det er de fødevarer, som du ikke bør forbruge i din kost. Men det er ikke noget, vi kan der er andre fødevarer, som du skal spise for at få de tilsvarende vitaminer og mineraler, som du har brug for for at genoplive din krop. I modsætning til hvad de fleste mennesker tror; listen slutter ikke her. Der er stadig flere fødevarer, som du bør spise for at få sunde, og at have den energi, du har brug for for at arbejde hele dagen lang.

I modsætning til hvad de fleste mennesker tror; du ikke får off scot gratis. Ligegyldigt hvor hårdt du prøver; du vil stadig akkumulere affald, hvis du ikke korrekt styre din kost. I modsætning til hvad de fleste mennesker tror; du kan ikke glad være en sofa kartoffel. – Ja, selvfølgelig. du kan sidde derhjemme og se din yndlingsserie af dårlige tv-shows, men det er så langt som det skal gå. Og det bliver bestemt ikke lettere end det.

Hvis du er den person, der er villig til at kigge efter et alternativ, så er der en meget god chance for, at du vil opdage eksistensen af en sund kost. Med de rigtige fødevarer, kan du helt sikkert forsøge at holde sig væk fra alle de stimulanser, som sandsynligvis er. * Slurk * Du har virkelig brug for at få det sukker under kontrol.

Ja, de rigtige fødevarer kan helt sikkert hjælpe dig med at komme igennem din dag uden at skulle blive offer for det intetsigende con og deraf følgende nedbrud. De rigtige fødevarer kan fungere som sukkerbalancere. De rigtige fødevarer kan afbalancere mængden af dårlige ‘oglobin’ i dit system. De rigtige madvarer kan også hjælpe dig med at komme igennem dine stressende øjeblikke.

Alt det lyder let, ikke? Meget lidt, så lad os undersøge præcis, hvad de rigtige fødevarer er.

Rigtige fødevarer at slippe af med

– Sodavand og andre sukkerholdige drikkevarer, både almindelige såvel som kost.

– Slik, både almindelige og dem med tilsat sukker.

– Fødevarer, der indeholder høje procentdele af mættede fedtstoffer.

– Varer, der har store mængder natrium.

– Genstande, der har store mængder kulhydrater.

– Is og andre sukkerholdige godbidder.

– Genstande, der har høje niveauer af kolesterol.

– Forarbejdet kød og andet konserveret kød.

– produkter, der indeholder store mængder tilsætningsstoffer.

– Varer, der indeholder hvidt brød.

– genstande, der indeholder store mængder simple kulhydrater.

– Fastfood og andre ting, der får en masse af deres ‘friskhed’ fra at blive behandlet.

Og listen kan fortsætte. Den eneste forskel er, at dit helbred vil blive “reddet” ved at ødelægge alle de giftstoffer og andre materialer, der engang var en del af produktet, men er yderst giftige og skadelige for den menneskelige krop nu.

Den gode nyhed er, at fjerne alle disse giftige fødevarer og anbefale en sund kost er ikke ulig anbefale, at folk drikker lavt kalorieindhold drikkevarer. Ved at gøre det, gør du dig sund og sikre, at du ikke tilføje til problemet med fedme.

For de fleste mennesker er tanken om at spise sunde fødevarer ekstremt hård. Det skyldes, at du har brug for dig. typisk;

Skriv kommentar