Min første satsning var på Washington Capitals

Nu, hvor NHL sæsonen er officielt i gang, kan jeg officielt sige, at jeg har satset på hver enkelt kamp siden den regulære sæson sluttede. Jeg gik glip af et par stykker, men til sidst var det for sent at tælle. Her er et kig på min første NHL bet-søn, som du måske har gættet det-Team Chel Ashes.

Mit første væddemål:

Jeg valgte Team Chel Ashes til at vinde Budouournamentet. Jeg havde hørt om dette hold hele sommeren lang og betragtede dem som en af de sovende hold i college hockey. Efter at have satset for meget på dem tidligt, tænkte jeg, at de måske havde en chance i slutspillet. Så jeg gik ud på en lem og satse $ 65,20 for at vinde $ 100.

Nu ved jeg, at Stars ‘tur til Texas var en hård en mod Ottawa, og at disse spil mod San Jose og Chicago kunne have været mere tættere end angivet. De faktiske omstændigheder bærer imidlertid ikke denne konklusion. Faktisk, hvis du spores udviklingen af disse tre hold siden starten af sæsonen, ville du vise, at ingen af dem var så imponerende som Team Chel Ashes.

Deres rekord mod resten af ligaen lyder som følger:

Dato Serie Record Placer modstander noter

22 januar vs San Jose 3-2-1

23 januar vs Chicago 5-2-1

24 januar vs Minnesota 5-2-1

27 januar vs Edmonton 4-3-1

Jeg vil ikke skændes om tanken om, at de måske er det sovende hold i collegehockey. I stedet vil jeg påpege, at spillere nødt til at evaluere Mystery of Hockey Programmering at afgøre, om der er Gentag Hit Teams i Playoffs. Faktum er, at jeg ikke har fyret ole-damen op endnu. Jeg tror stadig, at hun kan holde sig rundt for et par flere valg, før opfører sig tåbelige igen.

Men lige nu er jeg meget tilfreds med mine valg. Den Formel, jeg brugte, var:

(1) Gå med de store favoritter. Problemet med store favoritter er, at du ikke ved, hvad de er

(2) Gå med underdogs. Problemet med underdogs er, at du er nødt til at score meget mere

(3) Hvis du er forelsket i et hold eller spillere, og de scorer i et højt tempo, bet for dem at vinde

Men ligesom vi minder dig om disse advarende fortællinger, tilbyder vi også vores eget råd til dig i form af Las Vegas Hockey Degree.

For eksempel vil du lære, at spil af god værdi ofte er tilgængelige på hold, der spiller på hjemmebane. Derudover vil du lære, hvorfor du skal satse Northwestern Wildcats, når du ser hockey.

Du kan faktisk tjene penge på hockey, også, så længe du ved, hvad du gør på forhånd. Faktisk tilbyder vi en særlig rapport kun om hockey alene. Klik på linket for at få oplysninger om, hvordan du bet og med hvem.

Vi ønsker, at du skal nyde din oplevelse med at satse på hockey; Men vi vil også have dig til at komme væk med en vis besiddelse af den viden, der er nødvendig for at gøre den slags væddemål, der vil bringe i kontanter andfulchange. Vi vil have dig til at nyde oplevelsen af at have det sjovt på spillet, men vi vil også have dig til at gå ud en vinder.

Skriv kommentar